default logo

Reisverzekering

Veel mensen vragen of een reisverzekering handig is om te hebben. Als u af en toe een dagje of weekendje weggaat. Is het al aan te raden om een reispolis af te sluiten. Dan hebben we het nog niet gehad over de normale vakanties. De kosten voor een verzekering van uw vakantie zijn relatief vrij laag. Om problemen te voorkomen is het aan te raden om een verzekering voor een vakantie af te sluiten. Voor een goed overzicht en de goedkoopste reisverzekeraar  bent u hier zeker aan het juiste adres. Wij kunnen ervoor zorgen dat u veilig en goed verzekerd op vakantie kan gaan. Voor vragen over de reisverzekeraar kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een reisverzekering af te sluiten. Zo kunt u in eerste instantie kiezen voor een wereld of europa dekking. Wij raden u altijd aan om een reispolis af te sluiten voor werelddekking. U moet er natuurlijk niet aan denken dat als u een europadekking heeft en niet in europa bent, hulp nodig heeft. U raad het dan waarschijnlijk al. U bent niet dan niet verzekerd. Op het moment dat u niet precies weet welke dekking u voor de verzekering heeft afgesloten raden wij u aan om uw polis goed door te nemen.

Daarnaast is een belangrijke keuze verschil of u op zomervakantie gaat of op wintersportvakantie. Deze twee soorten vakanties kunnen verschillende risico’s met zich mee brengen voor een reisverzekering. Want u moet er goed opletten of bij een standaard reisverzekering, er wel sprake is van dekking tijdens de wintersport. Namelijk negen van de tien reisverzekeringen geeft hier geen dekking voor. Dit is ook logisch omdat dit een hoger risico met zich mee brengt. Hierdoor zal uw premie voor een reispolis ook omhoog gaan. U kunt bij ons elke soort verzekering af sluiten.

Het aantal mensen dat een reisverzekering afsluit is laag: vaak gaan mensen onverzekerd op vakantie en komen in het geval van schade van een koude kermis thuis. Bijvoorbeeld in het geval dat een koffer kwijtraakt op een vlucht, dan is de vergoeding die de luchtvaartmaatschappij beperkt en dekt in de meeste gevallen niet de werkelijk geleden schade. De waarde van een volle koffer is vaak 2x zo hoog als de vergoeding die ervoor betaald wordt in het geval van verlies.

Naast geleden materiële schade als gevolg van vermissing, vernieling of diefstal zijn er nog meer redenen om een reisverzekering af te sluiten.

zoek geelDirect vergelijken

Wilt u gegarandeerd direct geld besparen op de huidige of nieuwe reisverzekering? Wij vergelijken bijna alle reisverzekeringen op de markt. In één simpele stap kunt u dan direct uw voordeel berekenen.

 

direct vergelijken geel

 

 

 

muis geelOnline afsluiten

Na het doorlopen van de stappen in de berekeningsmodule kunt u direct online uw nieuwe reisverzekering afsluiten. In de meeste gevallen heeft u, tevens in het weekend, direct dekking.

 

overzicht-verzekeraars